מארבעת אזורי הגידול הרשמיים של Habanos, המוכר ביותר הוא Vuelta Abajo. בלִבו של אזור זה נמצאת העיירה San Luís, סביבה חוות מספר, כמה מהן לא פחות מאגדיות, כמו Cuchillas de Barbacoa של משפחת רובַּאינה. באזור זה מגדלים לרוב את הטבק תחת מחסה, כדי לסנן את קרני השמש. הבּאנוס לא חושפת את המידע המדויק אודות מקור הטבק של מותג זה או אחר, אך כשהושקה סדרת האולטרא-פרמיום Partagás Línea Maestra, הדגישה הבאנוס כי כל הטבק של הסיגר מגיע אך ורק מאזור San Luís הנחשב.
טעמנו את Rito (כינוי מפעל: Gustosos) בגודל 6 3/5 x 52, בעל גימור 109 (המזכיר בליקוסו עם ראש מעוגל מעט יותר) – סיגר בחוזק קל עד בינוני, חמאתי ועגול להפליא, שאיפה בין מושלמת לעילאית, וטעמים רכים של תבליני אפייה – וניל, קוקוס קלוי וטופי קרמל. ממתק יקר, אך מיוחד במינו. מחיר: 520 שקל.