משפחת Bello החלה את דרכה ב-1896, כש-Don Bello החל לגדל טבק ב-Las Villas בקובה. בעקבות המהפכה בקובה היגרה המשפחה למיאמי והמשיכה שם בעסקי הסיגרים, והיום כבר הדור החמישי נכנס לתמונה.
למעט כמה עלים מיוחדים, כל הסיגרים של בֶּלוֹ מיוצרים מטבק Cuban seed אשר גדל בחוות השייכות למשפחת בלו בניקרגואה ובאקוודור, ונתונות תחת השגחתה הצמודה. אותה השגחה אנחנו פוגשים גם במפעלים שמגלגלים את הסיגרים שלBello , במיאמי ובהונדורס.
טעמנו את Bello Natural, בוויטולה פירמיד בגודל ½6 x 54, עם עטיף קונטיקט שֵייד מאקוודור, אוגד (מסוג הבאנו) ומילוי מניקרגואה, בעל גוף קל עד בינוני; וגם את Bello Habano, בוויטולה טורו (3/4 6 x 58), לו עטיף הבאנו 2000 מאקוודור, אוגד סומטרה מאינדונזיה ומילוי מניקרגואה, בעל גוף מדיום.
מחירים: נטורל פירמיד – 133 שקל; הבאנו טורו – 105 שקל.