כישורי הבלנדינג של ליטו גומז, המייסד והבעלים של La Flor Dominicana, אחד המותגים המוערכים בתעשיית הסיגרים של הרפובליקה הדומיניקנית, מצליחים לעמוד במבחן פעם אחר פעם בלי להיכשל. חלק ניכר מהצלחה זו נובע מההחלטה שאותה לקח כשנה לאחר הקמת המפעל, לרכישת חוות La Canela, שם הוא מגדל בעצמו את הטבק שמגיע לרוב הבלנדים שלו.
כידוע, עלי ליחֶרו, הבאים מהחלק העליון של צמח הטבק, הם כהים, גסים למגע, ובעלי טעם חזק ומרוכז ביותר. בסדרת Double Ligero שם ליטו מנה כפולה מהמקובל של העלים האלה בבלנד, כדי ליצור סיגר עוצמתי מהרגיל. המילוי והאוגד מגיעים מחוות La Canela, עטופים בעטיף סומטרה כהה שגדל חשוף לקרני השמש באקוודור.
DL700 הוא סיגר גדול (½6 x 60), ולמרות כמות הליחרו בבלנד הוא חזק במידה מדויקת, מלא בטעמי קפה, עץ ומעט פלפל. מחיר: 85 שקל.