העיר המקסימה קיוטו, אשר שימשה בירתה של יפן מהמאה השמינית עד המאה ה-12, הוכרזה על ידי אונסקו בשנת 1994 כאתר מורשת עולמית תרבותי, ועד היום היא המרכז התרבותי של המדינה.
בעיר הזאת, האוצרת עושר אמנותי מפואר ומוקפת בטבע ססגוני, הקימו בשנת 2014 בני הזוג נוריקו ודיוויד קרול יחד עם מרסין מילר, על מקומה של מגרסת עצים ישנה, מזקקה להפקת ג'ין. "אינסטינקטיבית הרגשנו שהעיר הזאת, עם ההיסטוריה הגאה שלה, מסמלת את מה שאנחנו מנסים להשיג עם הג'ין שלנו", הם מסבירים את בחירתם להקים את המזקקה בקיוטו. "קיווינו שאם תושבי העיר יקבלו ויברכו את התוספת החדשה הזאת לשלל ההישגים התרבותיים שלהעיר במהלך יותר מאלף השנים האחרונות, נצליח. משמעותית אף יותר היא ההשראה שאנו מקבלים מהחיים ומהעבודה בעיר הזאת, לצד בתי מלאכה שעוסקים ביצירת בדים יפהפיים, כלי חרס ונייר, במשך מאות רבות של שנים".
ואכן, תקוותם התגשמה, שכן קיוטו לא רק שהיתה לגביהם המקום המושלם מבחינה תרבותית, היא גם מציעה שפע של חומרי גלם הכרחיים לייצור ג'ין: המים הרכים של אזור Fushimi, המפורסם כבר מאות שנים בהפקת משקה הסאקה האיכותי ביותר, ומבחר עצום של מרכיבים צמחיים שגדלו במקום, כמו יוזו, Sanshō ("פלפל הרים" – תבלין בעל טעם חזק של הדרים)והתה האגדי של אוּג'י.
המזקקה צעירה עדיין, אבל מסעם של מייסדיה לבניית אחת המזקקות החדשניות בעולם, שהחל לפני כעשרים שנה, מוכיח עד עתה שהם בדרך הנכונה לעתיד מוצלח לא פחות.
הטעימה: Ki No Bi Dry Gin. "יופיין של העונות". זה פירוש שמו של המשקה המיוחד, מוצר הדגל של מזקקת קיוטו. עטוף בקופסה שחורה פרחונית, יופי יפני במיטבו. מיוצר עם חומרים בוטניים יפניים אופייניים כגון יוזו צהוב, שבבי עץ אורן יפני, במבוק, תה אוג'י וגרגירי פלפל יפני, ומכיל מגוון מרכיבים צמחיים מקומיים. אלכוהול (45.7%) מבוסס על זיקוק אורז, מדולל במי תהום טהורים, אשר מבטיח השתלבות בכל הקוקטיילים המוכרים.