ענבי קברנה סוביניון מצפון רמת הגולן, לאחר בציר ידני, מדולל וסלקטיבי, הגיעו ליקב צעירים יחסית וטריים. הם עברו השריה קרה וצמצום כמות התירוש, על מנת להעלות את ריכוז הפרי, ובהמשך הועבר התירוש הנותר לתסיסה בטמפרטורה מבוקרת, ללא סחיטה כלל. התירוש התבגר במשך 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי, חביות גדולות עם השפעה מינימלית: האלון מורגש ברקע, קלוי אך עדין, תוספת חשובה ליין עם עתיד. ריכוז פרי שחור, שזיפים ודובדבנים, מבטא את הזן במיטבו. יין לאוהבי הקברנה, מוגדר היטב, בעל גוף ונוכחות. יופי של יין צעיר, שעתידו עוד לפניו.
זן: קברנה סוביניון * זמן חבית: 18 חודשים * טמפרטורת הגשה: 16-14 מעלות * מחיר: 189 שקל