טקילה מקסיקנית (עם תווית אמריקאית) מאזור חליסקו. עברה תהליך התבגרות של 12 שנה בתוך חביות עץ אלון אמריקאיות של יין קברנה סוביניון, שהובאו בהזמנה מיוחדת מיקב Silver Cellars שבעמק נאפה, קליפורניה. הדירוג Extra Añejo מגדיר את הטקילה כמיוחדת, שכן מבחינת בגרותה היא עברה בהרבה שנים טובות את ההגדרה המקומית שלAñejo (מילה ספרדית שפירושה, פחות או יותר, "ישן" או "וינטג'"), הגדרה אשר מסמלת התיישנות של שנה עד ארבע שנים.
הטקילה מיוצרת במזקקת Asombroso, שהוקמה ומנוהלת בידי ריקרדו גמארה, איש בעל חזון ויכולות ביצוע, ושוכנת בעיר הקטנה Amatitan שבאזור חליסקו, האזור שבו נמצאים שדות האגאבה הכחולה, פרי האגאבה הטוב שבטובים. משקה חסר צבע, נתון בבקבוק יפהפה, Crystal Decanter, בעיצוב אמנותי. טעמים משתנים לאורך הטעימה, ניחוחות קרובים לאלה של מי קולון, יחד עם מעט קליפת לימון טרי.
ארץ ייצור: מקסיקו | יישון: 12 שנים | אלכוהול: 40% | מחיר: 2,250 דולר