מסעדת שני כוכבי מישלן, הממוקמת בקומה השביעית של מלון ארבע העונות בטוקיו, מציעה מטבח צרפתי מודרני בסביבה מעוצבת ומוקפדת במיוחד. על התפריט אמון השף הצרפתי דניאל קאלברט, ועל העיצוב אדריכל העל אנדרה פו, שבחר גוונים בהירים ופסטליים לצד לבן, אפור והרבה שיש, בצירוף תאורה רכה וחמה ליצירת מראה אלגנטי, מעודן ועכשווי.
המסעדה מחולקת לשלושה חללי הסעדה: "הסלון", שבו נמצא גם בר עשיר; פינת האוכל המשקיפה על המטבח; ו"שולחן השף", בחדר פרטי, המיועד לשמונה סועדים, שאותם מארח השף באופן אישי.
קאלברט, שהחל את דרכו בלונדון, ממנה עבר לניו יורק והמשיך לפריז, מביא לטוקיו את תמהיל הניסיון שצבר בכמה מהמסעדות המובילות בבירות הקולינריה בעולם, לצד ראש פתוח ויצירתי. השילוב הזה מאפשר לו לערב השפעות ומרכיבים תרבותיים מגוונים. בזכות היצירתיות וההקפדה זכתה סזאן בכוכב המישלן הראשון שלה כבר אחרי פחות משישה חודשים מאז פתיחתה.
תפריט היין אקלקטי, וכולל גם שפע עצום של סוגי שמפניה, שנאספו בקפידה על ידי הסומלייה. הוא נבנה בהתאמה לתפריטי האוכל הצרפתיים הדינמיים, תוך שיתוף פעולה עם השף כדי להבין את הפילוסופיה שמאחורי כל מנה וליצור מעגל שלם והרמוני של אוכל ויין.מנות לדוגמה: כבד אווז עם קונפי ברווז וג'לי מדירה. כמהין שחור משומר בקרם שמפניה. סרטן שנגחאי במרינדה של יין צהוב מג'וארה עם אורז.
שורה תחתונה: אלגנטיות מעודנת בניחוח צרפתי עולמי
מחירים: תפריט טעימות צהריים – כ-175 אירו; תפריט טעימות ערב – כ-320 אירו; שולחן השף –בתוספת כ-400 אירו לצהריים וכ-640 אירו לערב
www.sezanne.tokyo