אזור Valais שבשוויץ במיטבו ובמלוא יופיו. היקב הגבוה באירופה, 1,100 מטר מעל פני הים, ממוקם בתוך גלוית נוף מקסימה – כרמים ירוקים על רקע פסגות מושלגות של האלפים השוויצריים.
יקב מודרני, מעוצב היטב, מבנה מואר מכל ארבעת צִדיו, נקי מכל סימן היכר שקשור ליקב או ליין. בין הרים מכוסים בשלג עד, כרמי היקב מתפרשים על שיפוע תלול מאוד, שאינו מאפשר בציר מכני. הגישה אל הכרם מתבצעת בעזרת "מעלית כרם" – מין ארגז גדול העולה ויורד על חבל מתכתי חזק. העבודה עצמה דורשת מיומנות וכושר. עבודה פיזית קשה, ידנית בלבד.
היקב מגדל זנים שונים של ענבי יין, אך הזן הכי מזוהה אתו הוא ה-Heida, אשר מוכר בעולם היין כגוורצטרמינר או Savagnin, זן הבסיס של יינות מתוקים או מתוקים למחצה המוכרים לכולנו. כאן גדל ה-Heida בתנאים שונים מהמקובל – בסביבה הררית גבוהה, על קרקע סלעית ובאקלים שונה, ובשל כך הוא מתאים להפקת יינות מבעבעים, לאחר בציר מוקדם, כשהחמיצות טובה ומתאימה לייצור יינות כאלה.
הטעימה: St. Jodern Heida Chatouille Extra Brut. יין מבעבע, מיוצר ב"שיטת שמפאן". יין חגיגי לעין ולחך, מיוצר על טהרת ענבי Heida – זן לבן בעל חמיצות טובה ועוד הרבה ניחוחות וטעמים. גוון זהוב עם מעט ירוק, מלא פרי אקזוטי, וניל ודבש. בעל גוף, עם סיומת ארוכה ומוגדרת. שמפניה לכל דבר, רק בלי להיקרא שמפניה. טמפרטורת מומלצת לשתייה: שש עד שמונה מעלות.