כמו בוויסקי סינגל-מאלטים רבים, אשר עוברים תקופת פיניש בחביות שונות לפי בחירת המאסטר-דיסטילר, גם משפחת פֶּרדומו עושה כך כבר שנים עם הטבק שלה, בסדרות שונות, להשגת טעמים מעניינים ומלאים יותר בסיגרים מתוצרתה.
בסדרה Perdomo Double Aged 12 Years Vintage, פוּרוֹ ניקרגואה, האנשים של פרדומו לא מסתפקים ביישון הטבק למשך עשר שנים – תהליך שהוא כשלעצמו כבר נותן לטעמיו הטבעיים של הטבק להתפתח – אלא מיישנים אותו שנתיים נוספות בחביות ברבן נדיר (לא מצוין איזה) כדי להעשיר אותו אף יותר. הטבק (Cuban seed ניקרגואני) מתקרמל מעט בתהליך, גם בגוון וגם בטעם, וכך גרסת הSun Grown- בגודל סלומון ("1/8 6 x 54) שטעמנו מקבלת גוון חום אדמדם יפהפה, חלק ושמנוני למראה. מושלם לצד משקה אלכוהולי חזק. מחיר: 105 שקל.