פסל ענק של בקבוק יין תוסס, בצבעים פסיכדליים, מקבל את פני הבאים בשערי היקב הגדול ביותר בהודו. היקב, הממוקם בעיר נאשיק שבמדינת מהראשטרה, עטור פרסים בינלאומיים. מייצר יינות משנת 1999, רבים מהם יינות מבעבעים.
אזור נאשיק נחשב עמק נאפה של הודו. ריכוז מפתיע ביינותיו. בקו רוחב ממוצע של 20 מעלות צפון לא הייתם מצפים למצוא תעשיית יינות בכלל, ויינות לבנים ומבעבעים בפרט. ענבים ליין מבעבע חייבים בחמיצות מוגדרת היטב. נגד דעת כל המלומדים ויודעי דבר, באקלים הודי לח וחם מאוד מייצרים יינות מבעבעים בעלי ייחוד וחמיצות טבעית מותאמת. מה סוד הפלא? שיטת שַרמַַט (ראו הסבר בהמשך, בתיאור היין).
כרמי יקב סוּלה נטועים בגבהים שונים, הגבוה שבהם 584 מטר, על קרקע וולקנית וסלעית, באקלים קריר ומאוזן יחסית.
היין: Sula Vineyards Brut Tropicale N.V. יין רוזה מבעבע יבש, ממסך של שנין בלאן, שיראז, פינו נואר וריזלינג – שילוב מעניין בין ענבים אדומים ולבנים, מרכיב ניחוחות וטעמים פירותיים מאוד, עטופים בשמרים בטעמים מוגדרים. היין מיוצר, כאמור, בשיטת שרמט, המקובלת ביינות ספרד התוססים (קאווה): הבלנד, לאחר התסיסה, עובר למכל לחץ סגור הרמטית, שאליו מוסיפים לפני הבִּקבוק בועות של גז כמו בסודה. המשקה הסופי טעים, מלא פרי וקל להתאמה קולינרית, כשהוא מקורר ל-8-6 מעלות.