במרכז מדינת חליסקו שבצפון-מערב מקסיקו, בין מטעי האגאבה הכחולה, הטובה ביותר לייצור טקילה, מזקקה ותיקה בבעלות משפחת בֶקמַן מייצרת טקילה בעלת דירוג איכות גבוה. המספר 1800, המופיע בשמו של המשקה, מסמל את השנה הראשונה שבה הטקילה התיישנה בחביות עץ. תהליך הייצור ארוך ומסובך, בדגש על בישול הפרי הטרי בתנורים המיוחדים, ובהמשך – תהליך זיקוק ארוך מהרגיל, כפול ואפילו משולש. טקילה זהובה מעט, חלקה ועדינה. מלאה ניחוחות וטעמי ירק ריחני, בננות, בשר צלוי עד שרוף, אורגנו ואלון קלוי, ולבושה בבקבוק קריסטל בלגי. על כל בקבוק מספר בן ארבע ספרות, שהימצאותו מעידה על כך שהמשקה הופק מאגאבה כחולה – סוד הטקילה הקלאסית.
ארץ ייצור: מקסיקו * יישון: שלוש שנים לפחות * חוזק: 40% * מחיר: 200 דולר