מאיה סֶלבה מהונדורס מייצרת סיגרים כבר יותר מעשרים שנה. מאמינה גדולה בטיב הטבק של הונדורס, שהוא בעל טעם עשיר ומגע משיי ומאפשר ליצור ממנו סיגרי פרימיום בעבודת יד ובמחיר נגיש, דומה למחירם של סיגרים המיוצרים במכונה. כדבריה, "עשירים בטעם, לא במחיר".
כזה הוא הסיגר Villa Zamorano Reserva. מגולגל ידנית, בעל גוף בינוני, עם עלי מילוי נבחרים מחוות גידול הטבק שבהונדורס. עלי האוגד והעטיף הם מעמק Jamastran. סיגר מצטיין בקטגוריה של תמורה למחיר.
מהדורה מיוחדת של סיגרים אלה מוגשת במארז ייחודי בצורת פחית, ובו ארבעה סיגרים בוויטולות שונות: Soberano (6 x 60), No. 15 (½5 x 56), גורדו (5 x 56), רובוסטו (5 x 50). מחיר המארז, שמגיעעם שקית לחות בתוכו: 180 שקל.