מזקקה שנוסדה בשנת 1929 מנוהלת על ידי בני הדור השלישי למשפחה. בשנת 2017 הם זכו בפרס יוקרתי בתחרות היין והאלכוהול המוערכת והנחשבת IWSC. הם נולדו וגדלו בין קו הייצור של הרום המפורסם לבין מטעי קני הסוכר, החומר הבסיסי של עתידם. תעשייה מבוססת על סוכר, סוכר גולמי, הגדל בשפע באיים החמים והלחים. ההתבגרות של הרום הצעיר עוברת דרך חביות אלון לבן אמריקאי שעברו שריפה פנימית או, נכון יותר, קלייה לפי דרגות עוצמה. במקרה זה, הקלייה עדינה ומינימלית. משקה שקוף וצלול כבדולח, עטוף בבקבוק מפואר, מרשים כל חובב רום. מלא ניחוחות וטעמים המשתנים לאורך הטעימה – ירוקים, פלפל לבן, ציפורן, קליפות פרי הדר. משקה של עדינות ורוגע.