אֶריק בוֹרדֶלֶה, הסומלייה הוותיק, חזר הביתה. למשפחתו וגם לניהול המזקקה ולייצור קלבדוס יחידומיוחד. המזקקה,ב-Chateau de Hautville, מגדלתלעצמה את תפוחי העץ ואת האגסים לייצור הקלבדוס בעצים בני מאה שנה ויותר, אך בשיטות של חקלאות חדשה, ביו-דינמית. השאטו ומטעיו ממוקמים בחלק הדרומי של נורמנדי,הפורה ביותר לגידול הפירות האלה. שנות התיישנותו של המשקה עוברות עליו בחביות עץ אלון מקומיות, במרתף הקר והרטוב של השאטו. לאחר 46 שנים בחביות, המשקה המבוגר מתחיל להדיף ניחוחות וטעמים של תפוחי עץ קלופים, בשלים מאוד, תפוחי עץ עם אלון קלוי, ועוד תפוחי עץ וקרמל. הכל יחד מומלץ כדיז'סטיף אידיאלי, בליווי סיגר.
ארץ ייצור: צרפת * יישון: 48 שנים לפחות* חוזק:44% * מחיר: כ-220 אירו