"אנחנו לא המצאנו טקילה, רק שיפרנו אותה". כך מצוין בדף פרסום של היצרן. "כדי להגיע לדרגת ייצור הפלטינום דרוש פרי מיוחד בשל, אך ורק כשהוא במיטבו. לא מעגלים פינות, משתמשים בפרי הטוב ביותר, Blue Weber Agave, מאזור גבעות חליסקו". החומר הבסיסי, האגאבה, מגיע לבשלות מלאה מדי כמה שנים (חמש לכל הפחות). בחירת הפרי, לפי כמות הסוכר שבו, היא מומחיות בפני עצמה. שלושה תהליכי זיקוק נדרשים על מנת להגיע לכדי זָכּוּת מושלמת של המשקה המבריק והשקוף כבדולח. חלק, עדין, מלטף. פרי הדר, פלפל לבן, אלכוהול מדוד. יופי של משקה ורסטילי. גם המזקקה יפה כבניין לשימור – מבנה ספרדי עתיק, מוקף עצי דקל. בריכת המים שבכניסה מעוררת את הצימאון לטקילה.
ארץ ייצור: מקסיקו * יישון: אין מידע * חוזק: 40% * מחיר: 199 דולר