בדצמבר 2004 נפתחה מחדש המסעדה של שף העל הצרפתי ז'ואל רובישון, בשכונה האופנתית אֶבּיסוּ שברובע שיבויה, טוקיו. בעיר שבה יש יותר מסעדות בעלות כוכבי מישלן מאשר בפריז, להיחשב למסעדה הצרפתית הכי טובה של המזרח הרחוק אין זה עניין של מה בכך.
את התואר הזה קוטפת רובישון באביסו לא רק בזכות האוכל אלא גם בזכות החוויה הכוללת. המסעדה, בלבו של כרך שכולו בטון וזכוכית, שוכנת בתוך שאטו קלאסי מהמאה ה-18, כך שעוד בכניסה התחושה היא כאילו הוצנחתם היישר אל ורסאי. נברשות סברובסקי, כלי קריסטל ופאר קלאסי משלימים את המסע למקום וזמן אחרים של יוקרה צרפתית מהודרת.
מוקד המשיכה כאן הוא, ללא ספק, השף שהיה לאגדה עוד בחייו, הן כשף והן כיזם ואיש עסקים, שידע לשכפל את ההצלחה ולהביא את מסעדותיו ברחבי העולם לכדי שלמות צרפתית מוקפדת. רובושון מת ב-2018 אך ממשיך לחיות, במנות שהמסעדות הנושאות את שמו מוסיפות להחיות תחת ידי השפים שזכו לעבוד עמו וללמוד ממנו.

נושא הלפיד הוא שף קֶניצ'ירוֹ סֶקייַה, שזכה בתואר MOF, היוקרתי ביותר בצרפת לאומנים בתחומים שונים. סקייה מגיש מנות קלאסיות וחדשות המבוססות על העקרונות והטכניקה של המנטור המפורסם. התוצרת העונתית מבטיחה טריות אולטימטיבית. מנות לדוגמה: קיפוד ים עם פירה שמנת או קיפוד ים אפוי על מצע של שרימפס וביצים, אספרגוס לבן עם טיפות פסיפלורה וג'לי תפוז דם; רביולי עם חלמון נוזלי וריקוטה מעוטר בפטריות וקצף עשבי תיבול.
שורה תחתונה: צרפתי עילי ומפואר יותר מבצרפת. שלושה כוכבי מישלן
מחירים: תפריטי טעימות – החל ב-30 אלף יֶן (כ-190 אירו)