"חשוב למצוא איזון בכרם, על מנת למצוא איזון ביין". כך כתבה הגברת צ'יזיה מֶרלי, הבעלים והמנהלת של יקב Le Macchiole, שאותו ירשה מבעלה המנוח. ואכן, כרמי היקב שבטוסקנה, בין גבעות Bolgheri והים התיכון, משמשים דוגמה. שמורים כמו ציפורניים מטופחות, שתילה צפופה, מדויקת גיאומטרית. טיפול יומיומי בכל גפן ובכל שורש, דאגה לכל אשכול בשמש. ענבי המרלו הגדלים בין גבעות טוסקנה, על אדמה גירית ואבנית, באקלים חם יחסית ודל בגשמים, היו לתפארת היקב והאזור. יין המֶסורֹיוֹ, בצבע ארגמן כהה בוהק, בעל גוף מוצק, מוגדר היטב. מלא פרי אדום טרי ובשרני, שזיפים, דובדבנים, אקליפטוס, מנטה, דובדבנים שחורים, כולם עטופים באלון קלוי. יער שלם בכוס יין.
זן: מרלו * זמן חבית: 16 חודשים * טמפרטורת הגשה:16-14 מעלות * מחיר: כ-510 אירו