Padre Azul Super Premium Tequila Añejo

במבנה השוכן בין שדות האגאבה הכחולה, ליד מכשיר המדידה של הטקילה הטרייה, עומדת המאסטר-דיסטילר גברת Erika Sangeado,האישה השנייה במקסיקו הנושאת בתפקיד חשוב זה.

לפי הספר, משקה הטקילה מבוסס על שלושה עקרונות: 100% אגאבה, 100% ייצור ידני, 100% ייצור במקסיקו. אם מוסיפים לכך ידע מקצועי ויישון נכון, מקבלים משקה בעל דירוג בינלאומי.

מזקקה בכפר Amatitian הסמוך לעיר טקילה, בלב מדינת חליסקו שבמקסיקו, מרכז הטקילה העולמי. במבנה השוכן בין שדות האגאבה הכחולה, ליד מכשיר המדידה של הטקילה הטרייה, עומדת המאסטר-דיסטילר גברת Erika Sangeado,האישה השנייה במקסיקו הנושאת בתפקיד חשוב זה.

תהליך הייצור ארוך ומורכב: שמונה שנים לגידול האגאבה הכחולה, בציר ידני קשה, 48 שעות בישול בתנור, זיקוק מבוקר,18 חודשי יישון בחביות אלון של וויסקי בורבון אמריקאי ומילוי בבקבוקים שנוצרו בניפוח ידני. טקילה חסרת צבע, מלאה טעמי וניל, פירות יבשים ואגאבה מתוקה, ירק של גינה עטוף בווניל.

ארץ ייצור: מקסיקו* תקופת יישון: 18 חודשים*חוזק: 40% *מחיר:570 שקל

הרשמה לניוזלטר של סיגאר

    Shopping cart

    0

    אין מוצרים בסל הקניות.

    Hit Enter to search or Esc key to close
    האם את/ה מעל גיל 21?
    הכניסה לאתר מותרת מגיל 21 בלבד

    בכניסה לאתר זה הנני מאשר ומצהיר כי: (1) הנני בגיר אשר מלאו לו 21 שנים לפחות; (2) הנני מבקש, מראש ובכתב, להיחשף לפרסומת למוצרי עישון בלא חוזי (video) או שמע כלשון סעיף 3(ב)(5) לחוק איסור פרסומת והגבלת השיווק של מוצרי טבק ועישון, תשמ"ג-1983.

    הנני מבקש לצפות בתכני האתר, וכן מספק את הצהרתי זו, באופן חופשי ותוך הבנה מוחלטת ומלאה של מעשיי והשלכותיהם ולא תהא ו/או למי מטעמי כל דרישה ו/או תלונה ו/או בקשה ו/או תביעה כלפי מפעילי האתר ו/או בעלי האתר ו/או מי מטעמם בקשר לתוכן האתר, לרבות התוכן השיווקי, הפרסומי והאינפורמטיבי המצוי בו.

    דילוג לתוכן