מהתירס אל הבקבוק: זמני קציר התירס נקבעים על ידי מומחים, מכונות חדישות אוספות את התירס הקצור מהשדה ולוקחות אותו אל המזקקה, שבה הוא עובר על גבי מסוע לשלב הפרדת הגרעינים מהקלחים. משם ממשיכים הגרעינים למכונות טחינה – דוודים מתכתיים רחבי מידות. התוצאה היא "mash", מין בצק תירס, אשר ממשיך את הדרך הארוכה אל התסיסה בדודי מתכת מבריקים. הוויסקי הצעיר מתבגר בחביות עץ אלון אמריקאי, שמיוצרות ב…ספרד. תמיד בחביות חדשות. זהו, בקיצור, סיפורו של וויסקי בורבון מקנטאקי. הבורבון של מזקקת Rabbit Hole, שנוצר במהדורה מיוחדת לציון עשר שנים למזקקה, הוא בעל גוון מהגוני כהה, ומאופיין בניחוחות וטעמים של עץ שרוף, פחם כמעט, יחד עם עלי טבק רטובים וריחניים. וויסקי למביני עניין.
ארץ ייצור: ארצות הברית * יישון: עשר שנים * חוזק: 47.5% * מחיר: 650 דולר