זאב דוניה, בעל היקב והיינן הראשי, מגדל את היין הזה בכרם אשר נטוע בצפיפות רבה מהמקובל – פי 2.5 יותר שתילים על דונם, מה שדורש עבודה רבה יותר בכרם. על קרקע אבנית ומעט חולית, באוויר הצח של הרי ירושלים, במושב בר-גיורא, הגפן מתפתחת במיטבה. יין שתוסס על שמריו הטבעיים, ללא כל תוספת של שמרים מתורבתים. יין לבן יבש, עם יכולת התבגרות ארוכה עד ארוכה מאוד. מינרליות, אבנית, קליפת גפן טרייה, חמיצות מדודה וטאנינים מוגדרים היטב. אחד היינות הטובים של האזור.
זן: שנין בלאן * מחיר: 140 שקל