מלון Brauereigasthof Aying, השוכן בקרבת מינכן, בוואריה, נוסד ב-1810 כפונדק עם אורחן קטן, ומאז נותר בבעלותה של אותה משפחה על גלגוליה ודורותיה השונים. ב-1878 הפך המקום למבשלה, מבשלת איינג (Aying), שלצִדה פעל ובית הארחה עם חמישה חדרי לינה, ומסעדה שהציעה אירוח ואוכל בסגנון בווארי מסורתי. ב-1923 בית ההארחה עבר לצד השני של הכביש, וב-2003 הפך למלון אינטימי ובו 34 חדרים.
בינתיים, המסעדה נעשתה אחת הידועות בגרמניה, והבירות של מבשלת אַיִינג החלו לקטוף פרסים ברמה הארצית וגם באירופה כולה. ב-2014 המבשלה זכתה בתואר "המבשלה הטובה באירופה". יחד עם זאת, בעלי המקום טוענים שעל אף שהפונדק הישן הוא כיום מלון בוטיק, מדובר בעצם במקום כמו של פעם, כזה שמציע עדיין אירוח על פי מיטב המסורת הבווארית. מה זה אומר? שירות מסור ויעיל חדרים מפנקים, מסודרים ונקיים למופת; תפריט המבוסס על תבשילים מסורתיים ובהם הרבה תבשילי ירקות, בשרים על האש ומגוון נקניקיות, וכן, הרבה בירה.
המבשלה מצטיינת גם בפעילויות הפנאי. ניתן להזמין סיור בה, לשתות עד איבוד הכרה בטעימות בירה, להשתתף בסמינרים על תהליך הפקת הבירה ועוד. בנוסף על כך, יש מגוון אירועים במשך כל השנה, כגון פסטיבל מוזיקה ושירה בסתיו ומגוון פסטיבלי מזון ושתייה, שהמשותף לרובם הוא נשים בלונדיניות ושופעות, בחצאיות ארוכות ובמחשופים נדיבים, וגברים גדולי גוף במכנסיים קצרים וכובעים קטנים עם נוצה, וכולם מדברים בקולי קולות ומוצאים סיבה טובה לרוקן עוד פַּיינט של בירה מקומית.