היקב הוותיק ביותר בארגנטינה (נוסד ב-1831) הוא גם, ככל הנראה, הראשון בעולם בגידול גפנים באזור הררי גבוה במיוחד. על מדרונות הרי האנדים הקורדיליאריים, בגובה 3,111 מטר, היקב מגדל גפנים ומייצר יין, בעיקר מלבק, זן שמקורו בדרום צרפת, אשר קיבל משנה תוקף בארגנטינה. "משנה תוקף" הוא ביטוי צנוע, שכן המלבק הארגנטיני התפתח באקלים ההררי היבש מעֵבר לכל ציפיות הייננים.
כרמי היקב נטועים בקרקע מתכתית כמעט – אבן גיר וגרניט, עפרת נחושת – ומקבלים מים מן ההרים הגבוהים של רמת מנדוזה. האקלים מדוד – ימים חמים עם שמש חזקה ולילות קרים עד מאוד. ולמבנה היקב עצמו צמוד בית מלון מובחר, עם מסעדה משובחת והרבה יין מקומי טוב.
הטעימה: Colomé Altura Maxima Malbec. המלבק במיטבו. בגובה רב הגפן מנצלת את זווית השמש יחד עם שפע המים והרכב הקרקע, והתוצאה היא יין בעל גוף ונוכחות מרשימה, בגוון ארגמן בוהק. הרבה פרי אדום, תותים וקליפת תפוז. יין מורכב, עתיר ניחוחות וטעמים, עם סיומת ארוכה ומוגדרת. יין שמבקש בשר! טמפרטורת הגשה מומלצת: 16 מעלות.