על אחת הגבעות המוריקות של אזור לאנגֶ'ה, בסמוך לכפר ציורי בחבל פיימונטה שבאיטליה, שוכן יקב שהוקם בשנת 1920 על ידי ג'אקומו קוֹנטֶרנוֹ, ומנוהל כיום על ידי הנכד רוברטו.
בכרמי היקב הוותיקים, הגפן מקבלת טיפול מסור. גפן חזקה, מבוגרת, הנטועה בקרקע אבנית של צפחה, חרס וטין. תכונות הקרקע באות לידי ביטוי ביין המיוחד הזה של שנת בציר 1999. יין של אספנים, בעל דירוג גבוה, שקיבל ציון 98 מידיו של אנטוניו גַלוֹני, איש מגזין היין הנחשב "Wine Advocate".
זה יין אדום יבש, מלא עלי ורדים, מנטה עדינה, תבלינים וליקוריץ. יין מיוחד, דורש הכנה לקראת הטעימה: הבקבוק צריך להיות במצב עמידה (במאונך) כמה ימים לפי חליצת הפקק, והחליצה צריכה להתבצע כארבע שעות לפחות לפני השתייה. העברת היין לכלי מיוחד נחשבת חובה, וכך גם כל התהליך עצמו. או אז יתגלה היין במלוא גדולתו. יין מרשים. לדברי אנשי היקב, טוב לשתייה עד שנת 2050.
ארץ ייצור: איטליה | זן: נביולו | מחיר: 1,700 אירו