הוא לא כל כך בלאן (לבן), הוא יותר רוזה, אך רוזה יפה, בגוון קליפת בצל צעיר. מיוצר בתשומת לב מיוחדת, מענבים אדומים מובחרים – קברנה סוביניון, מרלו וקברנה פראן – מכרמי הגולן והגליל, בתהליך מדויק ומסובך. לייצור יין לבן מענבים אדומים דרושה טכניקה מיוחדת, תשומת לב ועבודת צוות. יש לזכור שצבע היין בא מפנים קליפת הענב, ואם לא רוצים לייצר יין אדום מפרידים באופן מיידי כמעט בין הזגים והתירוש החדש. כל תהליך הייצור נעשה בטמפרטורות נמוכות (בין תשע ל-14 מעלות צלסיוס) עם הקפדה על תסיסה ארוכה (עד חודש) ואיטית. היין עשיר בניחוחות פרחוניים ופירותיים, ורוד עדין, תותי שדה, משתהה בפה בנועם ולאורך זמן. סיומת חצי יבשה, מלאה בטעמי פרי. יין עדין, נשי משהו, חלק ואלגנטי. אידיאלי למאכלים קרים, כולל דגים ובשרים. מחירו: 65 שקל.
לסקירה על יינות נוספים היכנסו בקישור כאן