יין מהרי ירושלים, בן האזור, יין ירושלמי אמיתי. זן הזינפנדל (או, בשמו האיטלקי, פרימיטיבו) גדַל בכרם שליד הבית, תרתי משמע; כרם במושב בר-גיורא, בגובה 620 מטר, על אבן ומעט חול, מספק יבול נמוך של פרי (ענבים) בריא מאוד, בלי תוספות של כימיקלים. יין הזינפנדל הצעיר עובר תהליך ייצור מורכב, ומתבגר בחביות אלון אמריקאיות במשך 18 חודשים. בתהליך ההתבגרות מתווספים שני הזנים האחרים – הפטיט סירה והמורוודר. הממסך הסופי נשאר ביקב בבקבוקים לעוד זמן מה, לחיבור הזנים. יין אדום יבש, עם הרבה פרי אדום טרי והרבה תבלינים. כיף של יין.
זנים: זינפנדל + פטיט סירה + מורוודר * זמן חבית: 18 חודשים * טמפרטורת הגשה: 16-14 מעלות * מחיר: 136 שקל