במשך 300 שנה משפחת Ravignan מייצרת ארמניאק בחלק הטוב ביותר של אזור גסקון שבדרום-מערב צרפת. במהלך הדורות עברו עליה מלחמות ומהפכות, אך השאטו שמר על המשפחה המאוחדת, המומחית לגידול גפן ולייצור ארמניאק. שאטו רביניאן הוא מבנה היסטורי לשימור, שנבנה בתקופת לואי ה-13. מבנה ענק, מרשים, מוקף גנים רחבי ידיים ומקבל אורחים לסיורים מודרכים, כולל במזקקה, כמובן, ובמרתף המלא באלפי חביות בכל הגדלים ובכל הגילים. השקט והיופי של הסביבה והירוק הכהה של הגנים מותירים זיכרון עמוק. הארמניאק בעל גוון מהגוני כהה, המעיד על התיישנות ארוכת שנים בחביות. הוא מלא פירות בשלים וטריים, שזיפים ודבש. אדמה טרייה, עלים ירוקים יבשים, תבלינים ולחם שרוף. קינמון, תפוחי עץ ואגסים. משקה אידיאלי אחרי ארוחה דשנה, בעל נוכחות וסיומת ארוכה מאוד. מצוין לצד סיגר משובח.
ארץ ייצור: צרפת * יישון: מעל 36 שנים * חוזק: 42% מחיר: 133 אירו