Chateau Petrus Pomerol 1994 (France)

היין מבציר 1994 הוא אדום יבש כמובן, אך לא יבש "חזק". גוף גדול ומוצק, ויחד עם זאת עדין ומלטף. מלא פרי טרי ועלי ורדים. ניחוחות של אדמה ונחושת חרוכה. סיומת ארוכה, אינסופית.

הכרם של פטרוס הוא סוד היין שלו. מה עושה את יינות שאטו פטרוס מיוחדים ונחשבים כל כך? כמובן, טיב הענבים, הגדלים על אדמת חרס, חצץ ואולי ברזל או נחושת (סודי). כרם קטן יחסית לכרמי בורדו, ולפיכך רק מעט יין בכל בציר. ומה באמת מיוחד ביין פטרוס? שלושה עיקרים: כולו מענבי מרלו, מיוצר בכמות קטנה, והוא בעל יכולת הישרדות שבזכותה הוא שומר על מחירים גבוהים. היין מבציר 1994 הוא אדום יבש כמובן, אך לא יבש "חזק". גוף גדול ומוצק, ויחד עם זאת עדין ומלטף. מלא פרי טרי ועלי ורדים. ניחוחות של אדמה ונחושת חרוכה. סיומת ארוכה, אינסופית. יין פטרוס – פנינה אמיתית באוצר היינות העולמי.

זן: מרלו * זמן חבית: 24-18 חודשים * טמפרטורת הגשה: 16-14 מעלות * מחיר: כ-1,200 אירו

הרשמה לניוזלטר של סיגאר

    Shopping cart

    0

    אין מוצרים בסל הקניות.

    Hit Enter to search or Esc key to close
    האם את/ה מעל גיל 21?
    הכניסה לאתר מותרת מגיל 21 בלבד

    בכניסה לאתר זה הנני מאשר ומצהיר כי: (1) הנני בגיר אשר מלאו לו 21 שנים לפחות; (2) הנני מבקש, מראש ובכתב, להיחשף לפרסומת למוצרי עישון בלא חוזי (video) או שמע כלשון סעיף 3(ב)(5) לחוק איסור פרסומת והגבלת השיווק של מוצרי טבק ועישון, תשמ"ג-1983.

    הנני מבקש לצפות בתכני האתר, וכן מספק את הצהרתי זו, באופן חופשי ותוך הבנה מוחלטת ומלאה של מעשיי והשלכותיהם ולא תהא ו/או למי מטעמי כל דרישה ו/או תלונה ו/או בקשה ו/או תביעה כלפי מפעילי האתר ו/או בעלי האתר ו/או מי מטעמם בקשר לתוכן האתר, לרבות התוכן השיווקי, הפרסומי והאינפורמטיבי המצוי בו.

    דילוג לתוכן