הדור החמישי של משפחת המייסד אלפרדו פרנציסקו ממשיך לנהל מפעל בן 150 שנה לייצור רום. 130 שנה מאז רישום המשקה הראשון, ואחרי תלאות רבות, כולל מלחמת אזרחים, תאונת מטוס, הלאמת המפעל, היפר-אינפלציה, שריפה בחלק מהמפעל, סופות הוריקן, רעידות אדמה והתפרצות הר הגעש הסמוך, הדור החמישי מנהל ומוביל כיום את המפעל המשפחתי ומייצר רום מובחר ומיוחד. רום פלור דה קאניה מיוצר מדִבשה (מולַסה) שמקורה בשאריות שנותרו בתום תהליך הזיקוק של קני סוכר. הרום הזה מיוצר ללא תוספת סוכר וללא גלוטן. בעל גוון חום בהיר, מלא ניחוחות וטעמים של אלון קלוי, וגם של תאנים, בננות, וניל וקליפות תפוזים.
ארץ ייצור: ניקרגואה * תקופת יישון: שבע שנים * חוזק: 40% * מחיר: 140 שקל