וויסקי שהתיישן בחביות שרי מתוקPedro Ximenez ו-Oloroso מחבל אנדלוסיה שבספרד. כן, יש קשר הדוק בין הוויסקי לבין יין השרי, ששהה באותן חביות לפניו והעביר אליו דרכן שרידים של מתיקות נעימה ותוספות של טעם וריח. המאסטר-בלנדרית Dr. Rachel Barrie החליטה לבקבק את הוויסקי הזה היישר מהחבית, על מנת לשמר את כל הניחוחות והטעמים שהתחברו ביניהם במשך תהליך היישון. המשקה, בגוון מהגוני בהיר עם נצנוצים מוזהבים, מרשים מרגע המזיגה עם ניחוחות משתנים של מרציפן ואגוזים קלויים. השרי המתוק מבליט את הענבים. על דפנות הכוס אפשר לראות את ה"רגליים" העבות של הוויסקי, המראות את חוזקו ויכולתו. משקה מורכב, מוגדר היטב, ויחד עם זאת חלק וטעים. מומלץ לשמור את הבקבוק במקרר או להוסיף טיפת מים קרים לפני הטעימה.
ארץ ייצור: סקוטלנד * יישון: 25 שנים * חוזק: 48.2% * מחיר: 252 ליש"ט