Herradura Tequila Reposado Reserva 2016

Herradura Tequila Reposado Reserva 2016
דרגת reposado (מספרדית: "רגוע") מגדירה טקילה שהתיישנה 11 חודשים בחביות שונות. זהו פרק הזמן שבו עץ האלון מעביר את ניחוחותיו למשקה הצעיר.

הכמרים הקתולים היו הראשונים שהחלו לייצר טקילה מקומית, בשנת 1870, במזקקה שנשמרה עד שנות החמישים של המאה הקודמת. אז השתנתה הבעלות, והבעלים החדשים בנו מזקקה חדשה והפכו את הישנה למוזיאון. ייצור הטקילה – מפרי האגאבה הכחול, הטוב והמלא בסוכר – הוא תהליך ארוך ומסורבל. לאחר הקטיף הפרי עובר שבירה ובישול בתנורים מיוחדים, ובהמשך טחינה וזיקוק. דרגת reposado (מספרדית: "רגוע") מגדירה טקילה שהתיישנה 11 חודשים בחביות שונות. זהו פרק הזמן שבו עץ האלון מעביר את ניחוחותיו למשקה הצעיר. תהליך של התייצבות, רגיעה וחיבור אנולוגי בין כל הניחוחות והטעמים שמאפיינים את הקטיף הנתון. המשקה בגוון ורוד בהיר, חלק ועדין, מבטא את האיזון בין הפרי, האלכוהול ועץ האלון. בעל גוף, הרבה פרי הדר ירוק, תבלינים, פלפל לבן.  טוב קר או מקורר עם קרח, וכמובן, כמרכיב בקוקטייל.

ארץ ייצור: מקסיקו * יישון: 11 חודשים * חוזק: 40% * מחיר: 90 דולר

למשקאות נוספים היכנסו לקישור כאן

הרשמה לניוזלטר של סיגאר

    Shopping cart

    0

    אין מוצרים בסל הקניות.

    Hit Enter to search or Esc key to close
    האם את/ה מעל גיל 21?
    הכניסה לאתר מותרת מגיל 21 בלבד

    בכניסה לאתר זה הנני מאשר ומצהיר כי: (1) הנני בגיר אשר מלאו לו 21 שנים לפחות; (2) הנני מבקש, מראש ובכתב, להיחשף לפרסומת למוצרי עישון בלא חוזי (video) או שמע כלשון סעיף 3(ב)(5) לחוק איסור פרסומת והגבלת השיווק של מוצרי טבק ועישון, תשמ"ג-1983.

    הנני מבקש לצפות בתכני האתר, וכן מספק את הצהרתי זו, באופן חופשי ותוך הבנה מוחלטת ומלאה של מעשיי והשלכותיהם ולא תהא ו/או למי מטעמי כל דרישה ו/או תלונה ו/או בקשה ו/או תביעה כלפי מפעילי האתר ו/או בעלי האתר ו/או מי מטעמם בקשר לתוכן האתר, לרבות התוכן השיווקי, הפרסומי והאינפורמטיבי המצוי בו.

    דילוג לתוכן