מזקקה נשית. תשע נשים מומחיות משקיעות את יכולתן בייצור טקילה משלהן. גב' מֶלי בַרַחאס, ראש הצוות, דואגת לכל. רק צמחי אגאבה בני תשע או עשר שנים מתקבלים לייצור, אגאבה מזן Weber, מהשדות הגבוהים של העיר חליסקו, בירת הטקילה. לאחר הניקוי הראשוני האגאבה נכנסת לתנורים שבתוכם אבני טרקוטה לוהטות, למשך 24 שעות. כעבור מנוחה של 24 שעות נוספות בטמפרטורת החדר, הפרי עובר תהליך שבירה, שלאחריו המיץ נכנס לתסיסה במכלי פלדה פתוחים. עם תום התסיסה, המיץ המתוק עובר זיקוק כפול, ואחריו התבגרות בחביות בורבון אמריקאיות למשך שמונה חודשים. משקה בגוון ירוק מודגש, כשטעם האגאבה בולט מאוד, וההשפעה של חבית הבורבון על הטעם – מעטה. מומלץ להגישו קר, רצוי עם בירה כמשקה מלווה.
ארץ ייצור: מקסיקו * יישון: שמונה חודשים * חוזק: 40% * מחיר: 36 דולר