בחלק הצפוני של אזור Pays d’Auge שבנורמנדי הירוקה, ליד העיירה ההיסטורית הקטנה Domfrontais, שוכנת המזקקה במבנה מאבן שחורה, המשמש גם למגוריה של משפחת Lemorton, בעלת המקום. המתחם, שהוא מעין חווה חקלאית, כולל גם רפת, והפרות תורמות את שלהן לדישון המטעים. 36 דונם של מטעי תפוחי עץ (30%) ואגסים (70%) מהווים בסיס למזקקה. אכן, הקלבדוס הזה מיוצר לא רק מתפוחי עץ; האגסים מוסיפים לו הרבה. אלה וגם אלה עוברים תהליך ריסוק ראשוני ולחיצה פנאומטית. כעבור 11 חודשי תסיסה מתחיל הזיקוק. בהמשך – התבגרות בחביות ישנות של קוניאק וגם במעט חביות חדשות. הקלבדוס בעל גוון חום כהה, מלא ניחוחות וטעמים של – איך לא – תפוחי עץ ואגסים ירוקים, וגם דבש, תבלינים והרבה וניל.
ארץ ייצור: צרפת * יישון: 25 שנים * חוזק: 40% * מחיר: 115 אירו