משקה הקוניאק התגלה בשנת 1574 על ידי האביר של האזור, בזיקוק כפול של הברנדי הראשוני. תהליך זה לייצור קוניאק תקף עד היום, וגם הכרמים וזני הענבים לא השתנו. הברנדי של האביר זוקק פעמיים ונשכח חמש שנים במרתף שחור ואפל. זה היה באזור העיירה הציורית Jarnac, שבה שוכנות כמה מזקקות קוניאק מפורסמות, ובהן מזקקה זו. בית Royer נוסד בשנת 1853 על ידי מגדל דבורים בשם לואי רויֶיר, אשר יצר כאן את הקוניאק הראשון שלו. אחריו המשיכו לעשות זאת חמישה דורות של משפחת רוייר, אך בשנת 1990 המזקקה עברה לבעלות יפנית ואחר כך החליפה עוד כמה ידיים. למרות כל הגלגולים, סמל המזקקה, הדבורה, נותר כשהיה. וכאילו כדי להשלים את התמונה, גם הקוניאק המיוחד הזה הוא בצבע דבש מהגוני. משקה חזק, מרוכז, מלא פרי יבש, תפוזים, מוקה, חמאה שרופה, תאנים והרבה וניל עם קרמל מתקתק. משקה מורכב, גוף מלטף, אידיאלי לערב עם סיגר טוב.
ארץ ייצור: צרפת * משך יישון: ללא גיל * אלכוהול: 40% * מחיר: 380 אירו