מזקקה השוכנת ליד העיר קליגני(Caligny) שבחבל נורמנדי, צפון-מערב צרפת, מייצרת קלבדוס, משקה אלכוהולי מתפוחי עץ ו-או אגסים. המזקקה, בבעלות משפחת Huard, עוסקת בייצור ושיווק קלבדוס כבר שבעה דורות, ומגדלת כ- 150 דונם של מטעים מעורבי פרי.
תהליך הייצור שונה מעט מהמקובל: הפרי עובר תהליכי ריסוק ומעיכה עד לכדי משחה עבה, ולאחר מכן תסיסה איטית עד שש מעלות אלכוהול, ללא הוספת שמרים. בשלב זה המשחה הופכת לנוזל, שמועבר לאלמביק מנחושת לתסיסה הסופית. בהמשך עובר המשקה הטרי לחביות עץ חדשות למשך כשנה, ומהחדשות לישנות. מילוי הבקבוקים מתבצע מתוך החביות, לפי הזמנה, מאחר שבתוך הבקבוק המשקה לא מתיישן. כל הזמנה יוצאת היישר מהחבית (!).
משקה בגוון חום בהיר עד כהה, מלא פרי. קליפת תפוח עץ ירוק, משהו קרוב לזיתים טריים, אלכוהול מדוד. אידיאלי לאחר ארוחה דשנה.
ארץ ייצור: צרפת *תקופת יישון: שנה לפחות * חוזק: 40% * מחיר:77 דולר