זה סיפור על שני סטודנטים במקסיקו,Daniel Schneeweiss Bernsteinו-Moises Guindi, שהחליטו בשנת 1998 לייצר טקילה, שתהיה מיוחדת במינה ומצטיינת באיכותה. לאחר שטעמו ממנה בפעם הראשונה, אמרו שזה מעשה נסים, ולכן קראו למשקה Milagro ("נס", בספרדית). הם הקימו חברה בשם זה, צירפו אליהם חבר ללימודים שישמש מנהל ייצור, קנו את חומר הגלם –האגאבה הכחולה – הטוב ביותר בשוק, ועם תהליך זיקוק כפול בשתי השיטות המוכרות הם מייצרים בהצלחה פנטסטית את הנֵס בבקבוק. בשנת 2006 החברה שלהם נרכשה על ידי יצרנית המשקאות האלכוהוליים הענקית Grant, והם ממשיכים לחייך. הטקילה הזאת, חסרת צבע, ששהתה שישה חודשים בחביות עץ אלון אמריקאי וצרפתי, מדיפה את ניחוחות העץ ואגאבה שרופה, עם הרבה עשן סיגר. משקה בסיס לקוקטיילים שונים, על פי טעם המיקסולוג.
ארץ ייצור: מקסיקו * יישון:שישה חודשים * חוזק: 40% * מחיר:290 שקל