מקורו של הרום הזה הוא קני סוכר שגדלו ונקצרו בשלושה איים קריביים – ברבדוס, טרינידד וג'מייקה – בתנאי חום ולחות קיצוניים. לאחר הזיקוק הראשוני, ה-Master Blender קבע את הממסך ההתחלתי ושמר את הרום החדש במשך שמונה שנים בחביות עץ אלון אמריקאיות. לאחר מכן עבר הממסך לצרפת, שם התיישן שנה נוספת בחביות אלון צרפתיות. רק כעבור תשע שנים הרום המיוחד הוכנס לבקבוקים והועבר לשיווק כרום צרפתי. יש בו עירוב ניחוחות וטעמים של אקלימים שונים, כל אחד ומאפייניו. גוון מהגוני בהיר, ניחוחות של סוכר חרוך ודבש אך בלי מתיקות. ריבת פירות יער, וניל, תבלינים חריפים מעט מתפוגגים במהלך הטעימה. סיומת ארוכה ועגולה. רום מצטיין.
ארץ ייצור: צרפת * יישון: תשע שנים * חוזק: 43.5% * מחיר: 40 אירו