מקסיקו ארץ הטקילה, והעיר חַליסקו היא היהלום שבכתר. עיר ציורית, מלאה תיירים אמריקאים. ולא רק מייצרת טקילה, היא גם מלמדת באקדמיה המקומית לתואר Catador–מוסמך לטעימת טקילה. בסיס הטקילה, פרי אגאבה מזן Tequila Weber, נחשב הטוב ביותר מכל הזנים. תהליך הגידול אורך שנים, באקלים חם, אקלים מקסיקני אמיתי, וכשהפרי מגיע לבשלות מרבית הוא נקטף, עובר שבירה לחלקים קטנים ובישול בתנורים מיוחדים. תהליך הבישול הופך אותו לנוזל משחתי ירוק, שנשלח לתסיסה בחביות אלון פתוחות לאוויר. השלב הבא הוא זיקוק כפול בדודי נחושת, ומשם – להתבגרות בחביות אלון אמריקאיות. הטקילה Ocho חסרת צבע, מלאה ניחוחות אגאבה בשלה, עץ אלון חדש, וניל, פלפל שחור, קליפת לימון ומינרליות ברקע. משקה נטול תוספות מלאכותיות. חלק, עדין, מלטף בכל טעימה.
ארץ ייצור: מקסיקו* יישון: 12 חודשים *חוזק: 40% * מחיר: 65 דולר
למשקאות נוספים היכנסו לקישור כאן