בכרמי העמקים Cinti ו-Tarija שבדרום מדינת בוליביה, לא הרחק מגבול ארגנטינה, מגדלים גפנים של ענבי מוסקט אלכסנדריה ו-Mollar בשיטות מסורתיות מתקופת הכיבוש הספרדי.
בשל האקלים הקשה והלחות הגבוהה בעונת הבציר, הענבים הטריים מועברים מיד לאחר שנבצרו לתהליך גריסה, על קליפותיהם וחרצניהם, ולאחר תסיסה מבוקרת בטמפרטורה נמוכה, עד 19 מעלות לכל היותר, הם עוברים תהליך זיקוק ארוך, פעמים אחדות.
משקה חסר צבע, חלק וריחני. יש בו, כפי שמגדירים זאת המקומיים, "הטעם של בוליביה", כלומר, טעם של ענבים מתוקים עם תוספת של תבלינים חריפים. ברנדי חלק, בעל דירוג מכובד. 40% אלכוהול.