נמיביה, אחת הארצות המסקרנות ביותר באפריקה. מדינה ענקית, בעלת גיאולוגיה והבדלי אקלים קיצוניים, שטחי ענק מכוסים דיונות לבנות אינסופיות. מדינת תיירות למביני עניין. ליד הרי אֶרוֹנגוֹ, על גדות נהר Omauru, שוכנת עיירה יפה הנושאת את שמו של הנהר ומהווה מרכז תרבותי ואינטלקטואלי. עיר ציורית וססגונית, בירה של אמנות וקולינריה מקומית, ובסביבתה גם כמה וכמה יקבים.
סיפורו של יקב Erongo Mountainהוא סיפור על אנשים ועל מלחמתם בקשיים שמציב הטבע. זהו סיפורם של בני הזוג וולפגנג ואסתר קול, שהיגרו לכאן מגרמניה, רכשו חלקת אדמה בת 3,500 דונם ונטעו בה עצי זית. אלא שעם בוא החורף השתילים הצעירים קפאו ומתו, והשניים החליטו להחליף את כרמי הזיתים בכרמי ענבים ולגדל ענבי יין. בשנת 2016 הם שחררו את היין הראשון שלהם, מבציר 2014, אשר זכה להצלחה. כיום בני הזוג מפיקים מדי שנה יינות טובים יותר ויותר, ובאחרונה החלו לייצר גם וויסקי מקומי ומשקאות אלכוהוליים נוספים.
בנוסף על ההתקדמות בייצור היין והוויסקי, היקב שלהם מציע גם מסעדת שף, שבה נרקחות מנות המשלבות את המטבח הגרמני עם המטבח הצרפתי.
היין:Namibian Kiss.יין אדום יבש מענבי קברנה סוביניון ושיראז, שגדלו בכרמים הצמודים ליקב. התיישן עשרה חודשים, בעל גוף ונוכחות, בגוון ארגמן בוהק. יין מסיבי ועוצמתי, עם רמזים של קסיס ושקדים קלויים, עטופים באלון עדין. חלק, בעל איזון טוב. יין ורסטילי – מתאים לארוחות בשר ודגים. טמפרטורה מומלצת: 16-14 מעלות.