עמק הלואר היה ונשאר יעד חובה לכל אוהבי יופי והיסטוריה מפוארת של צרפת האצילית, המלוכנית והמלומדת. הטירות הרבות השוכנות לאורך נהר הלואר, הנהר הארוך ביותר בצרפת(1,006 ק"מ), צופנות לא רק תרבות קלאסית אלאגם קולינריה ויין. ההיסטוריה של האזורמלמדת על ראשית תעשיית היין האופיינית למקום.
אחת הטירות שבעמק הלואר היא שאטו דה גוּלֵיין. השאטו נבנה בתחילת המאה ה-12 על ידי ראש העיר השכנה נאנט, ז'אן דה גוליין, שצאצאיו, לדורותיהם, ממשיכים עד היום לתחזק את האחוזה הענקית ולייצר יין ביקב שבתוכה. הם מתמקדים בעיקר בשלושת סוגי היינות המקומייםMuscadet, Sancere ו-Vouvray.
אחוזתגוליין ממוקמת על גדות הנהר גוליין, המתחבר אל נהר הלואר. שאטו מפואר, גדול ובולט בתוך כרמי הסביבה,שבהם מגדלים זני ענבים מותאמים למיקומם הגיאוגרפי.
יין הדגל –Marquis de Goulaine Muscadet Sevre& Maine sur lie: יין לבן יבש, ירקרק מעט, מיוצר מענבי Melon de Bourgogne. בעל חמיצות יפה ומוגדרת. תפוח עץ ירוק, אגס, אבן שרופה ומליחות עדינה יחד עם חמאה שמנה. אידיאלי עם מאכלי יםטריים ולא מבושלים. טמפרטורה מומלצת להגשה: 8-6 מעלות.