סדרת פרדיסו של Ashton היא הראשונה שבה החל המותג לייצר סיגרים בניקרגואה, אחרי שפעל עד אז ברפובליקה הדומיניקנית בעיקר. לביצוע המשימה נבחר המפעל של דון פפין גרסיה, באסטלי. את דון פפין נראה שאין צורך להציג – הוא אחד השמות הגדולים בתעשייה. במשך שנתיים הוא שקד על יצירת הבלנד המדויק לסדרה זו. Coloso, סיגר בוויטולה גורדו, הוא – כפי שרומז שמו – קולוסאלי בממדיו: "6.7 x 62. מכיל כמות טבק נדיבה מהאדמות הפוריות של ניקרגואה, עטוף בעלה Corojo כהה, אף הוא מניקרגואה, ועל כן זה סיגר פיורו ניקרגואה. מלא טעם, בחוזק מדיום עד גוף מלא, מיועד לחך מנוסה לשעה וחצי עד שעתיים של הנאה צרופה. מבנהו מושלם, ועל כך מעיד אפר הנערם בצפיפות וביציבות יתרה. מחיר: 62 שקל.