פטי ורדו (10%) + מרלו (12%) + קברנה סוביניון (32%) + סירה (38%) + מלבק (8%)
18 חודשים
16-14 מעלות
לשתייה ולשמירה
יין הדגל של היקב. היין שקיבל ממגזין "Decanter" ציון 95 הגיע לבגרות יפה. ענבי כרמי יהודה, בפסיפס מקורי, יצרו יין מורכב ועשיר בטעמים ובניחוחות. תהליך ייצור שונה, כל זן תוסס בנפרד. התבגרות ארוכה בחביות צרפתיות חדשות למחצה, ולאחר הרכבת הבלנד שישה חודשים נוספים בחביות ישנות. יין שמתפתח בכוס, ריבתי מעט בהתחלה, מלא פרי אדום בשל, דובדבנים ופטל. יין לאספנים.