סיגאר 140 יוני-יולי 2020
שף-מוביל
הוא נולד לתוך עולם של קולינריה, התמקצע במקומות הכי נחשבים, עבר משבר כלכלי והתאושש, פתח מסעדה בתל-אביב רגע לפני הקורונה ונאלץ לסגור זמנית. שף גיא פרץ, המאסטר של סצנת הפוּד טראקס בישראל, סיפר לטלי מחלב סיפור חיים מלא תבלינים
הדשא של התאגיד ירוק יותר
גולף היא מילה נרדפת לאקסקלוסיביות, ולכן רוב ראשי התאגידים הנחשבים "חייבים" להשתייך למועדון גולף יוקרתי כלשהו. בשנים האחרונות החל השלב הנוסף – תאגידים שמקימים מועדוני גולף יוקרתיים משל עצמם. אריאל רובינסקי על חבטות בצמרת
חֵיל עביר
רכב הבאגי הוא מפגש של צורך, דמיון וכושר המצאה. מהתחלה צנועה של פולקסווגן חיפושית, דרך ניצחונות במירוצי מדבר ועד שירות ביחידות עילית – יש לו מטרה אחת: לעבור כל מכשול ולשמור על אמינות עליונה. רוני נאק יצא לשטח
מותחת גבולות
ב"אמנות עכשווית" יש מגוון רחב של מגמות, טכניקות וחומרים חדשים. היא לא תמיד מובנת, היא באה לאתגר את המחשבה, לגרות את החושים, ולעתים להביך וגם לבעוט. נורית זלצמן מביאה סקירת רוחב על אמנות שלא מפסיקה להפתיע
שוברי שוויון
לא צריך להיות טניסאי צמרת כדי ליהנות ממשחק טניס טוב גם במהלך חופשה. מלונות עילית רבים מציעים מגרשי טניס כחלק מחוויית הלייף-סטייל, שאחדים מהם נמצאים במקומות היפים בעולם. אורלי גנוסר מספרת על הקסם שמעֵבר לרשת
העמק הטוב
כשמדברים על יינות אמריקאיים, מתכוונים לעמק נאפה שבקליפורניה, שיינותיו קנו לעצמם ברחבי העולם שם של איכות וייחוד, לא פחות מאלה של בורדו, טוסקנה וריוחה. מיכאל בן-יוסף משתף זיכרונות אישיים מביקוריו במולדת היין האמריקאי
מגוון טעמים לכל עת
הרובוסטו היא ויטולה קלאסית, שמאפשרת ליהנות מכל עושר הטעמים והניחוחות שסיגר יכול להציע, ובזמן קצר. סיגרי רובוסטו מיועדים לכשלושת רבעי שעה של חוויית עישון, ומציעים מגוון רחב של בלנדים. פאנל הטועמים של "סיגאר" בחן 11 כאלה
טורים ומדורים
אמירה אישית
עשרים שנה אחרי, עמית מרום משחזר את הימים (והלילות) בלבנון
תמרות עשן
סיגרים, מכוניות, אופנועים, שעונים, מתנות
מן היקב והמזקקה
מיכאל בן-יוסף עם שמונה יינות ושישה משקאות אלכוהוליים
עשן בעיניך
אנשים, מקומות, אירועים, מפגשים
טרואר מקומי
מיכאל בן-יוסף מראיין את ערן גולדווסר, יינן יקב יתיר
מקור יודע דבר
הקורונה לא לבד. אמיר בר שלום על מגפות בראי התקופות
כוכבי הקולינריה
ורד ברלל זוכרת לטובה ביקור במסעדת איל פלאג'יו בפירנצה
סיגר ואווירה
בין הקפיטול לבית הלבן. כפיר מרשק על טרקליני סיגרים בוושינגטון
זרם הגולף
דיווח מהפעילות במועדון הגולף בלו בירדי, בימי קורונה
להצטרפות לחברי מגזין סיגאר והזמנת מנוי התקשר לטלפון : 03-6094621
או מלאו את פרטיכם ונשמח לחזור אליכם: https://cigarmag.co.il/minisite/