השמן והרזה
הוא מבלה במטבחים מגיל שבע, מחובר רגשית (בכל היקף גופו) לאוכל, ודואג לא רק לקיבות הסועדים, לעסקיו ולענף המסעדנות, אלא גם לגורל המדינה ואפילו לעתיד כדור הארץ. שף רן שמואלי הגיש ריאיון מלא טעם לאורלי גנוסר
הגֶן היהודי
במהלך ההיסטוריה היו ציירים יהודים שנחשבו פורצי דרך ביצירותיהם, וזכו להכרה בינלאומית על תרומתם לאמנות המודרנית. נורית זלצמן מביאה מבט לעולם היצירה של חמישה מהאמנים היהודים הגדולים בעולם
עבר מזוקק
למה הסקוטים מקימים מזקקות בצפון הרחוק? מה שתו "האבות הצליינים" לפני שעלו על ה"מייפלאואר"? ומה הטעם של הוויסקי המקורי שהפיק ג'ורג' וושינגטון? אריאל רובינסקי על סודות המזקקות העתיקות בעולם
חופשה על האוכף
רכיבה על סוסים דוהרים, עם מחבט ביד אחת ומושכות ביד השנייה, בעקבות כדור אחד קטן, כשמסביב הרבה ירוק ואוויר נקי, והכל "מרופד" בארוחות דשנות לאור הירח. חופשות פולו עם עוד פינוקים, הצעתו של אריאל רובינסקי
הפלגת בכורה
שנת 2025 נפתחה, ובעולם היאכטות מתוכננות להתקיים במהלך השנה כעשרים תערוכות שיחשפו את החדשות הכי חמות בתחום. ליאור פרג' מציג כמה דגמים יוצאי דופן של סופר-יאכטות, שצפויות לעלות על המים השנה
כל אחד בטוֹרוֹ
סיגר בוויטולה טורו הוא המייצג האולטימטיבי של יכולת היצרנים בהרכבת הבלנד המובחר, ושל יכולת הטורסדור להכין את הסיגר המושלם. פאנל הטועמים של "סיגאר" בחן 51 טורוס ודירג אותם מ"טוב מאוד" ועד "משובח"
טורים ומדורים
אמירה אישית
עו"ד בני דון-יחייא מגיש לקט חרוזים על זוגיות, חברות ואמון
תמרות עשן
סיגרים ואביזרים, מכוניות, אופנועים, שעונים, כלי כתיבה
מן היקב והמזקקה
מיכאל בן-יוסף עם תשעה יינות ושישה משקאות אלכוהוליים
עשן בעיניך
אנשים, מקומות, אירועים, מפגשים
מקור יודע דבר
אמיר בר שלום סוקר את השלכות ההפיכה בסוריה על האזור
סיגר ואווירה
הצצה לטרקליני סיגרים בפוארטו ריקו, עם ורד ברלל
כוכבי הקולינריה
ורד ברלל על מסעדה באתונה שמשלבת היסטוריה וחדשנות
זרם הגולף
דיווחים מפעילויות מועדוני הגולף קיסריה ובלו בירדי