טעם אישי.
עם שלוש מסעדות מצליחות, שף מושיקו גמליאלי, השם החם בסצנת האוכל הישראלית, לא נותן למחמאות לבלבל אותו, ונשאר נאמן לעצמו, לדרכו ולאוכל הפשוט שהוא הכי אוהב. עכשיו הוא מספר על כך לאמיר בר שלום
ניחוח של קלאסיקה
כל חובב סיגרים יודע שההנאה המושלמת מהסיגר היא גם גם מכוס הוויסקי שליד ומכורסת העור המפנקת, בטרקלין מכובד ואלגנטי. ורד ברלל מצאה חמישה טרקליני סיגרים קלאסיים, שמעבירים תחושה של נינוחות וסגנון
מחוזות אחרים
וויסקי זה לא רק סקוטלנד או אירלנד, וגם לא רק קנטקי או יפן. אריאל רובינסקי מספר על מזקקות שמייצרות וויסקי משובח, בארצות שלא ממש מזוהות עם המשקה הזה. דוגמאות? צ'כיה, אוסטרליה, צרפת, שוודיה, ואפילו הודו
נוהגים באוויר
למה להיתקע בפקקים אם אפשר לעוף מעליהם? כלי הטיס האישיים יוצאים משלב הניסוי, אחדים מהם כבר מוצעים לכם למכירה ומוכנים להמראה, ואפילו לא דורשים רישיון טיס. ליאור פרג' על כמה מהמעופפים שישנו את חיינו
שני צעדים מהים
מהריביירה הצרפתית עד הריביירה של המאיה, מבצר-אי שהפך למלון, בתי כפר שהפכו לסוויטות מול חופי קניה, ומלון אקסקלוסיבי בקליפורניה, שאירח את המפורסמים של פעם. אריאל רובינסקי סוקר בתי מלון על קו המים
חופש הביטוי
אמני האבסטרקט פיתחו לעצמם אוצר מילים של צבעים, צורות וטכניקות שונות, כדי לבטא את רגשותיהם ומחשבותיהם בסגנון ציורי שאין בו אובייקטים או דמויות. נורית זלצמן מציגה את ראשוני האמנות המופשטת
אחד אחד בטורו
סיגרים בוויטולה טורו הם בעלי נוכחות מרשימה, גדושים בעלי טבק, עבים כיאות ובאורך הנדרש – כל מה שמבטיח טעם דָשֵן וזמן עישון ארוך. חברי פאנל הטועמים של מגזין "סיגאר" טעמו ארבעה עשר טורוס, ונהנו מכל שאיפה
טורים ומדורים
אמירה אישית
ישראל פרלוב על התקווה של המדינה: הביתה!
תמרות עשן
סיגרים, מכוניות, אופנועים, שעונים, כלי כתיבה, בשמים
מן היקב והמזקקה
מיכאל בן-יוסף עם תשעה יינות ושישה משקאות אלכוהוליים
עשן בעיניך
אנשים, מקומות, אירועים, מפגשים
כוכבי הקולינריה
ורד ברלל על מסעדת מישלן בריביירה הצרפתית
מקור יודע דבר
אמיר בר שלום על המשחק הכפול של קטאר
זרם הגולף
דיווחים מפעילויות מועדוני הגולף קיסריה ובלו בירדי