הרום של שני האיים עובר דרך ארוכה – יותר משני איים – עד הבִקבוק. מתחיל את חייו באי ג'מייקה שבקריביים, שם הוא מתבגר במשך שבע שנים בחביות מקומיות. לאחר מכן הוא מועבר לאי Islay שבסקוטלנד ונשמר שם שנה נוספת בחביות וויסקי "ספוגות כבול", המוסיפות לו ניחוחות וטעמים מוגדרים היטב, של וויסקי סקוטי משובח. וזה עוד לא הסוף. התחנה הבאה – קנטקי, ארצות הברית, שם הוא מבוקבק, נארז וממותג בחברת Barrell. רום בגוון מהגוני בהיר, מוגדר מאוד בכוס מרגע הטעימה. אחוז האלכוהול הגבוה דורש דילול – עם קרח או מים קרים. מלא תבלינים, דִבשה (מולאסה) מתוקה, קליפות לימון, פסיפלורה ודבש, וגם עץ אלון ועשן. הכבול מורגש לאחר טעימה שנייה. משקה מיוחד לאנשים מיוחדים, שלוגמים רום בעל אחוזי אלכוהול כה גבוהים. עוד משקה מפואר המבקש סיגר.
ארצות ייצור: ג'מייקה וסקוטלנד * יישון: שמונה שנים * חוזק: 66.4% * מחיר: 85 דולר