ארנסט בוסנל החל לייצר משקאות חריפים בשנת 1820. צאצאיו עדיין על הגה המזקקה, מריחים וטועמים את הניחוחות הנלווים לזיקוק תפוחי עץ ואגסים בשיטות מסורתיות ומשפחתיות. הכפר Cormeilles, בלב אזור Pays d’Auge שבחבל נורמנדי, הוא מרכז ייצור הברנדי מסוג Calvados, שלייצורו יכולים לשמש עד 87 זנים מוכרים של תפוחי עץ ועד 29 זני אגסים. החומר הבסיסי, לאחר טחינה וזיקוק כפול, עובר התבגרות בחביות עץ בגדלים שונים, מענקיות ועד הסטנדרטיות הצרפתיות. המזקקה שוכנת במבנה ענקי בולט למרחוק, צבוע מבחוץ בפסים כהים כמו של זברה. המאסטר-דיסטילר Philippe Terlier מקפיד על טיבם של זני הפרי המתקבלים לזיקוק, עם דגש על סלקציה ידנית בקבלה. משקה בגוון מהגוני, כולו תפוחי עץ בשלים וגם וניל. מורכב ועגול, מתוק מעט, מאוזן, עם סיומת ארוכה ופירותית.
ארץ ייצור: צרפת * יישון: 12 שנים * אלכוהול: 43% * מחיר: 251 שקל