מזקקת הארמניאק הגדולה בעולם שוכנת באזור Pays Bas, דרום-מערב צרפת, "ארץ המוסקטרים", כבד האווז והענבים הלבנים בעלי החמיצות היפה – קוֹלוֹמבַּר, באקוֹ, אוּני בלאן ופוֹל בלאנש. שישים כורמים מאורגנים בקואופרטיב מספקים את ענביהם למזקקה שבעיירה Nogaro, מזקקה בעלת ארבעה "עמודי זיקוק" מנחושת מבריקה, שיטה מודרנית לייצור שוטף. המשקה הצעיר עובר התבגרות בחביות עץ אלון מקומיות, וכמו כל ארמניאק – זיקוק אחד בלבד, מה שמאפשר למשקה לשמור על תכונות קרובות לאלה של הענבים שמהם הופק. משקה בגוון חום, לעתים בהיר יותר, מלא תבלינים חריפים, פרי אדום יבש, שזיפים והרבה צימוקים, עטופים באדי אלכוהול חזקים. חלק לטעימה כפי שהוא, וטעים יותר עם קוביית קרח.
ארץ ייצור: צרפת * יישון: שלוש עד שבע שנים * חוזק: 40% * מחיר: 50 אירו