בגובה 2,000 מטר מעל פני הים, רמת חליסקו היא המקום שבו הכל התחיל. בשנת 1942 יסד כאן דון חוליו גונזלס מזקקה שמפיקה עד היום את הטקילה הנקראת על שמו. הימים החמים, הלילות הקרירים ואדמת החרסית העשירה של רמת חליסקו יוצרים את המיקרו-אקלים המושלם לגידול אגאבה כחולה, שהיא חומר הגלם העיקרי לייצור הטקילה.
במזקקה, המנוהלת כיום על ידי הבן, מייצרים את הטקילה בלנקו בתהליך זיקוק כפול, אשר מבטיח משקה נקי ביותר מכל גורם חיצוני וכימי. זהו משקה שקוף לחלוטין וחסר צבע, מפזר טריות ורעננות של קליפת לימון ואשכולית. כשהוא מוגש קר, היישר מהמקרר, הוא הכי טעים. טוב לשתייה "על נקי", וגם כמרכיב בקוקטיילים רבים וידועים.
ארץ ייצור: מקסיקו * יישון: אין מידע * חוזק: 38% * מחיר: 50 דולר