דון רמון מציין 25 שנות ייצור קוניאק במזקקה שלו שבעיירה חליסקו שבמקסיקו, עיירה מוכרת לחובבי הטקילה, עם מהדורה מוגבלת של טקילה משובחת. מיוצרת מפרי אגאבה כחול, הטוב שבסוגי האגאבה. הטקילה החגיגית מתבגרת בחביות אלון אמריקאיות וצרפתיות במשך יותר משלוש שנים. התהליך החשוב הזה נותן למשקה יכולת הישרדות, ומוסיף לו טעמים וריחות ייחודיים. פרי האגאבה הכחול משאיר את מתיקותו בחביות, כך שבטעימה לאחר תקופה ארוכה בחבית, המשקה עדין יותר, חלק ואלגנטי. עירוב ארומטי של אלון קלוי, צפוף ומחוזק. כל לגימה מפתיעה בניחוחות וטעמים שונים משל קודמתה, לפעמים דמוי קוניאק ולפעמים דמוי וויסקי ישן. וכל זה מוגש בתוך בקבוק דקנטר יפהפה, מעוטר בנגיעות קריסטל בוהקות, כראוי למשקה חגיגי. טקילה מיוחדת, למבינים באלכוהול.
ארץ ייצור: מקסיקו * יישון:שלוש שנים לפחות * חוזק: 40% * מחיר: 898 דולר